lördag 26 november 2011

Dockkläder till M i st 38 cmJag ligger ju lite efter med att visa vad jag gjort här på bloggen, så jag ska försöka uppdatera lite veckan som kommer!


M som förresten fyllde 2 år nyss började visa lite intresse för dockkläder i slutet av sommaren, så då fick hon en egen uppsättning kläder till sin docka - är inte alltid hon får låna det hon vill av K och då är det bra med lite eget!


En rosa flecceoverall efter lite eget mönster, populär kan jag säga så här i efterhand för hon kommer ofta och vill ha den på dockan!Koftan hade jag redan klar så den fick hon också, liksom en enkel mössa med knut, randig tröja sydd av en avlagd som ingen ville använda, och 2 par "strumpbyxor".


2 klädset, bruna manchesterbyxor med vit tröja med sött hjärta på och ett rosa blommigt glatt set!
Jeans med en vit tröja med hjärta på, tyckte dom blev så söta med hjärtat på! Och ett set med ugglekläder!Och visst behövs väl trosa och linne också!


Dessa är alla sydda av bortsorterade kläder!
Det röd/vita setet är från en babytröja i st 50/56, blev jättenöjd med setet och använde verkligen hela tröjan!
Den grå overallen är även den från en babytröja i st 50/56, behöll halsringningen. Kanske lite i storsta laget men ändå helt okay, behöll hela längden på tröjan gjorde den lite smalare och klippte upp för benen - blev verkligen nöjd, och den passar bra på dockorna som M har!
Den beiga overallen kommer från en avlagd kofta som äldsta dottern haft och som hon inte tyckte att systrana skulle behöva använda, blixlåset kommer från mina samlingar och det blev en jättefin höstoverall till dockorna!

M blev jätteglad över kläderna och kommer ofta och vill ha hjälp att få dom på dockorna, fast sen går det ofta en liten stund också har hon tagit av dom - men det är roligt att hon verkar uppskatta dom så mycket!
1 kommentar:

Linda sa...

jättefina :) min favorit är t-shirten med svartvitrandiga hjärtat på. Den påminner om en polarnbody vi har. Enfärgat med applikation är faktiskt riktigt nice :) gillart!