tisdag 23 december 2008

Röd julklänning

När prinsessan var 3½ år sydde jag denna röda klänning till jul och en blus i samma tyg som fodret upptill i klänningen. Blev dock alldrig nöjd med klänningen, fast jag tyckte den var fin i ottobretidningen nr 3/2002 men den satt inte alls bra på min prinsessa.

Nu vet jag vad felet var, har inte använt klänningen på trollet fast har haft den hängande i hennes garderob. Men trollet hade en klänningsvecka förra veckan, hon ville ha klänning på sig varje dag. Och som en luttrad mamma så lät jag henne få det, det kommer en tid när dom inte vill ha klänning på sig mer. Så en dag förra veckan kom vi till den röda klänningen, kändes lite hmmm ska jag verkligen ta på den klänningen... men trollet ville absolut ha den så okey.
Blev förvånad.... klänningen satt så fint på trollet!!!
Är inte bästa kameran, tar ju kort med min mobil.
Men tycker ändå det syns att klänningen sitter bra, skillnaden mellan prinsessans kropp och trollets kropp är: prisessan har alltid varit liten, nätt och smal.
Mitt troll hon är stor, "fyrkantig" mage, bred, men hon är absolut inte fet och tjock.
Fast hon har en helt annan kroppsbyggnad, mer som mina prinsar i kroppen.
Så summa sumarum: jag är nöjd med klänningen, den sitter jättefint på mitt troll.
Tror jag ska prova blusen med imorgon!?1 kommentar:

LillaBarn sa...

Fyrkantig mage ska man ha när man är liten tycker jag, det är bara gulligt. Mina två är rundnätta, massor av mage att pussa på!!! Jag skulle också vilja ha 6 barn,men min make tycker att det räcker nu. Tänker övertala honom att vi nog borde ha en till i allafall (fast det är nog ingen ide att lägga fram det nu, eftersom våran Max sover väldigt lite och min make svär att vi aldrig kommer sova igen om vi får en till liten...).Nåväl vi får väl se vad storken eller jutomten kommer med om ett par år kanske...