tisdag 30 mars 2010

Varför inte bara funkar det????

Varför varför????
När jag vill kommentera på tex http://lindalake-wallberg.blogspot.com/ "Linda pysslar" så går det inte, det kommer upp ordkontroll men går inte att sen sända iväg för "sända knappen" syns inte?
Hur gör man då?
Och hur gör man om man vill ha en besöksräknare på sidan?

6 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Gå in på min blogg och dubbelklicka på min besöksräknare. Då kommer du till den hemsida där jag hämtat min. Det var relativt enkelt. Jag blev först skrämd av att man skulle klistra in en html-kod men det gick galant så fort jag hade lugnt och ro runtomkring mig.

KroKKoFin sa...

Testade lämna en kommentar till henne och stötte på samma problem som dig. Jag tror inte du behöver göra nåt mer än att vänta ut det. Ibland strular saker som vi inte rår över här på bloggarna. Jag blev tex vettskrämd igår för att jag inte fick fram några bilder i min blogg. Men sen såg jag efter närmre undersökning att inga andras bloggar hade några bilder heller. Då visste jag att det antingen var själv blogspot som krånglade eller min dator. Och då kunde jag somna lugnt. För tänk om det bara varit MIN blogg som strulat!!!!

Madelene sa...

När du skrivit din kommentar så testa att trycka på shift tangenten. Då kan det "hoppa" ner.

Onomak sa...

Jag får ofta trycka på "publicera din kommentar" två gånger. Får alltid ett felmeddelande först, men sen så går det.

Vildrosen sa...

Gå in på fliken anpassa, klicka på inställningar, klicka på kommentarer och välj bort ordkontrollen. Hoppas det funkar.

Linda sa...

oj, min blogg diskuteras ;) konstigt om det inte går att kommentera :( kanske skulle ta bort den där ordkontrollen då ifall en del har problem, reklaminlägg från spybots kan man ju ta bort lätt.
Jag har aldrig stött på problemet på andras bloggar med ordkontroll. Det kanske beror på vilken webläsare man har? jag kör med Opera...